دزدگیر حرفه ای

۷۸۴ بازديد
قسمت‌های مختلف یک سیستم دزدگیر حرفه‌ای 
۱. دستگاه مرکزی دزدگیر
۲. چشم الکترونیکی (رادار، سنسور حرکتی، سنسور مادون قرمز
۳. انواع آژیر و بلندگو
۴. چراغ هشدار دهنده چشمک‌زن
۵. انواع سنسور در و پنجره
۶. تلفن کننده اتوماتیک
۷. پدال یا شاسی اضطراری
انواع دزدگیر اماکن و دزدگیر منزل
دزدگیری که برای محیط‌های مختلف نصب می‌شود دارای انواع مختلفی است. برخی انواع مدل‌های دزدگیر عبارت است از:
  • دزدگیر باسیم
این مدل یکی از قدیم‌ترین و ایمن‌ترین نوع دزدگیر منزل است. دزدگیر باسیم به سیم‌کشی نیاز دارد تا سنسورهای دزدگیر به مرکز آن متصل شود.
  • دزدگیر بی‌سیم
دزدگیر وایرلس یا بی‌سیم نیز یکی از انواع دزدگیرها می‌باشد. همان‌طور که از نام این دزدگیر پیداست، این مدل به سیم‌کشی نیازی ندارد و ارتباط بین مرکز و سنسور از طریق ارسال فرکانس چشمی دزدگیر است.
  • دزدگیر تلفن کننده ثابت
 بروی حافظه این مدل دزدگیر شماره‌هایی ثبت می‌شود که می‌تواند شماره صاحب‌منزل و اطرافیان او باشد. هنگام به صدا درآمدن آژیر اعلام سرقت این دزدگیر با شماره‌های ثبت‌شده تماس برقرار می‌نماید و یک پیام که از قبل تعیین‌ شده است برای این شماره‌ها پخش می‌شود و درنتیجه از سرقت محل موردنظر جلوگیری می‌کند.
  • دزدگیر سیم‌کارت خور
دزدگیرهای سیم‌کارتی از طریق پیامک موارد خطر و اتصالات برق را به کاربران خود پیامک می‌کند. مزیت پنل این دزدگیر این است که می‌توان از راه دور و به‌وسیله سیم‌کارت دزدگیر را هدایت کرد. در این نوع دزدگیر نیز هنگام موارد خطر پس از پیامک از طریق تماس کاربر خود را مطلع می‌نماید.
نصب دزدگیر اماکن و دزدگیر منزل
طریقه نصب دزدگیر اماکن با توجه به مدل آن تا حدودی متفاوت است. همان‌طور که گفته شد برخی از مدل‌ها نیاز به سیم‌کشی و برق‌کار دارند و برای مدل‌های دیگر باید چشمی نصب شود. به‌طورکلی نصب دزدگیر کاری تخصصی است و بهتر است کار نصب دزدگیرهای مختلف را به نیروهای متخصص و نمایندگی‌های مجاز بسپارید تا اجزاء دزدگیر به‌صورت اصولی نصب شود و اختلالی در کارکرد سیستم به وجود نیاید . دوربین مارکت آماده برای پاسخگویی به پرسش های شما در زمینه دزدگیر اماکن و منزل است .
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.