شب ادراری کودکان به اختلالی در کودکان اشاره دارد که در آن ادرار کودک در هنگام خواب، به طور غیر ارادی از مثانه او خارج شود. این خروج غیر ارادی، به دلیل شکل نگرفتن اعصاب کودک و عدم تکامل سیستم عصبی او، تا 3 سالگی در کودکان امری نرمال به شمار می آید؛ اما از بعد از 3 سالگی در کودکان به اختلال و عارضه ای جدی تبدیل می شود که باید درمان شود.
شب ادراری می تواند بر اثر استرس و اضطراب در کودکان، ترس در کودکان،تغذیه نامناسب و عوامل ژنتیکی متعدد در آن ها به وجود آید. شب ادراری کودکان امری غیر قابل کنترل برای آن هاست؛ به همین دلیل سعی کنید اصلا با کودکانی که به این عارضه مبتلا هستند با لحن تهدید آمیز یا تحقیر کننده صحبت نکنید.
یکی دیگر از مسائل مهم در رابطه با رشد جسمی کودک، راه افتادن کودکان است. جسم کودکان با مصرف شیر و تغذیه های مناسب به جذب کلسیم پرداخته و مفصل های آن شکل می گیرد و تا 9 ماهگی این روند ادامه پیدا می کند و به تدریج با شکل گیری مفاصل و استخوان های کودک، او یاد می گیرد که روی پاهای خودش بایستد و تعادل خودش را حفظ کند و راه بیفتد. راه افتادن کودکان می تواند از 9 ماهگی تا پایان 18 ماهگی کودک طول بکشد؛ این بازه زمانی در کودکان مختلف، متفاوت است و به عواملی مانند سیستم عصبی کودک، رشد و نمو استخوان های بدن کودک و ژنتیک کودکان در اره افتادن کودکان تاثیر گذار است.
دیر حرف زدن کودکان یا اصطلاحا زبان باز کردن آن ها نیز یک دغدغه جدانشدنی از والدین بچه هاست. شور و هیجان والدین در شنیدن نام خود از زبان کودک، غیر قابل توصیف است، اما این زمان در برخی از کودکان طولانی تر شده و این قضیه پدر و مادر کودک را نگران می کند.دیر حرف زدن کودکان می تواند به دلیل پایین بودن هوش زبانی و تکلمی در کودک باشد؛ که برای بالا بردن این هوش در کودکان مراجعه به روانشناس کودک و گذراندن جلسات گفتار درمانی برای کودک مفید خواهد بود. تمرین صحیت کردن با کودک و ادای درست واژگان مقابل او در دوران بعد از 6 ماهگی نیز در ارتقاء هوش زبانی و تکلمی کودک تاثیرگذار می باشد.
- ۰ ۰
- ۱ نظر
قرص فنازومکس (فنازوپیریدین) چیست؟